Voyage Copenhagen

Cosmic Wanderlust Øreringe

249,00 DKK

Voyage Copenhagen by Anastasija

Statement øreringe i unik design med skandinavisk sjæl

Yderligere produktinfo
  • Modellen hedder Wanderlust og i farvekombinationen Cosmic. Er også tilgængelig i guld og lyserød, som du kan finde blandt mine andre produkter. 
  • Håndlavede øreringe af polymer ler, hvilket gør at de er meget letvægts og rare at have på hele dagen. 
  • Hver ørering støbes i hånden, hvorefter mønstre og farver indgraveres med forskellige redskaber. Til sidst kommer smykkerne i ovnen, hvorefter de slibes og lakeres. 
  • Allergivenlige og nikkelfri i rustfrit stål
  • Et unikt håndværks produkt som er en perfekt gaveidé til dig selv eller en du har kær. 

Voyage Copenhagen

Beskrivelse

Unikke statement øreringe

Voyage Copenhagen blev stiftet af Anastasija som har erfaring fra forskellige kunstgrene. Voyage betyder at rejse, hvilket symboliserer en rejse i smykke-kunstens verden. Anastasija har en vision som at skabe smykker som er kunstneriske og anderledes. Voyage Copenhagens designs udfordrer den minimalistiske tendens, som hersker i smykkeverden, men samtidig stadigvæk omfavner det skandinaviske sjæl og æstetik.

Statement smykker en trend er kommet for at blive. Statement betyder eksempelvis store øreringe som har et stærkt udtryk der tiltrækker opmærksomhed og bliver på den måde bliver de det bærene element i dit look. 

Et autentisk håndværksprodukt 

Hver ørering støbes i hånden, hvorefter mønstre og farver indgraveres med forskellige redskaber. Til sidst kommes smykkerne i ovnen, hvorefter de slibes og lakeres. De er derfor ikke er 100% ens som på en fabrik og kan indeholde små skønhedsfejl, som du finder på det meste håndværk. Det er med til at give en autentisk følelse at det er en person og ikke en maskine som har lavet dine smykker, hvilket vores kunder finder endnu mere værdifuldt. Bemærk at hver ørering bliver nøje godkendt før vi sender den, og at det aldrig bliver fejl som er iøjnefaldende, men omvendt små detaljer og skønhedsfejl som du først ser når du kigger meget nøje.  

Sådan passer du på dine håndlavede øreringe

Smykkerne er ikke mere skrøbelige end de smykker du køber andre steder. Vi anbefaler at du ikke lægger dem løst nede i din taske, men bruger en lille æske eller lignende til at passe ekstra på dem. 

De er vandafvisende, men vi anbefaler stadig ikke at have dem på stranden hele dagen hvis du ønsker at de holder i lang tid. De kan nemt renses med et blødt stykke stof.

Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies