Insekter-insekter-insekter!!!

250,00 DKK

Mobile med sorte, koksgrå og orange insekter 3D-printet i PLA efter originale papirklip.

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

11 insekter (9 forskellige) i forskellige størrelser (længde fra 3,5 cm til 10 cm). Mobilens samlede højde (fra nederste figur til øverste metalbøjle) er ca. 60 cm. De fleste af insekterne er symmetriske (papirklippet er foldet), men nogle af dem har små afvigelser fra symmetrien, som fanger øjet.

Et stykke “wild-garden-biodiversitet” til indendørs udsmykning… dog uden risiko for  svirren, flueklatter på tapetet eller døde insekter i suppen!!!

Vægt 0,030 kg
Størrelse 25 × 13,5 × 7 cm

Papercut by Binderup

Beskrivelse

Jeg har altid min saks og sort papir indenfor rækkevidde. Det er “mit strikketøj”, min altoverskyggende hobby og min foretrukne billedlige udtryksform. Jeg klipper uden at tegne først – nogle motiver dukker op helt af sig selv, mens jeg andre gange arbejder ud fra billedforlæg. Flora og fauna dukker op igen og igen i motiverne…

I sommeren 2020 købte jeg en 3D-printer – og den har givet mig helt nye muligheder for at omsætte papirklip til noget mere holdbart, fordi jeg kan printe mine klip, så helt tynde streger kan “bære sig selv” og hænge frit i luften som en skulptur. Jeg eksperimenterer med klip som 3D-print – og det er SÅ sjovt!!!

Find mig på Facebook: Papercut by Binderup | Facebook eller besøg min hjemmeside: Papirklip af Mette Binderup, hjemmeside (papercutbybinderup.dk) 

Forsendelser
Varen sendes som udgangspunkt med DAO.
Returpolitik
Der henvises til crewos handelsbetingelser.
Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies