Julehjerte - kridhvid

250,00 DKK

Håndtuftet julehjerte i baby merinould med kridhvid. 

Ca. mål: 20 cm høj og 15 cm. 

Pris er inklusiv fragt med trackingnummer

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

Dobbeltsidet julehjerte, som kan hænge frit. 

Indersiden er med latex, læg derfor noget imellem de to sider, når den skal gemmes væk til næste år, så siderne ikke klistrer sammen. 

Gran medfølger ikke. 

T_u_f_t_e_d_l_o_v_e

Beskrivelse

T_u_f_t_e_d_l_o_v_e er farverige vægtæpper tuftet af mig selv Cathrine Svarre. Tæpperne er håndtuftede, og to tæpper er derfor aldrig ens.

Til daglig er jeg folkeskolelærer, men i min fritid tufter jeg på livet løs. Når jeg tufter, finder jeg ro, og det har en hel meditativ effekt på mig. 

Som materiale bruger jeg hovedsagligt uld, men jeg benytter også mange andre typer af garn for derved at skabe forskellige strukturer i vægtæppet. 

Tjek min Instagramprofil ud for at se alle mine hidtidige værker. Mine vægtæpper kan også købes hos Grün og Dims Studio i Aarhus, Fabrikanterne i Vejle, Butik Virou på og Wøn på Frederiksberg. 

Tøv ikke med at skrive, hvis du har spørgsmål til nogle af vægtæpperne. Hvis et tæppe er udsolgt, så skriv til mig for måske er et nyt på vej. 

Jeg glæder mig til at sende T_u_f_t_e_d_l_o_v_e ud i de små hjem. 

Forsendelser
De fleste værker sendes med trackingnummer, hvor fragten er betalt. Ved større værker betales merudgiften af køberen. Jeg sender også rekommanderet men i så fald betaler køberen også selv.
Returpolitik
Hvis værket ikke skulle være helt som forventet ift. farverne, så det ikke passer ind i hjemmet, tages det gerne retur, men køber betaler selv omkostningerne.
Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies