kort kæde med forsølvet perle og hule glasperler

295,00 kr.

Sølv og hule glasperler på 42cm lang kæde

Yderligere produktinfo

Kæden er samlet af hule glasperler, samt en enkelt forsølvet perle, det betyder at kæden er meget let. Glasperlerne er sandblæste og har et “blødt” mat udtryk. 

obs farverne kan afvige, alt efter hvilken skærm du bruger.

kæden kan fås i to størrelser, og i farverne sort, sølvfarve og guldfarve.

kort: 42cm/lang: 45cm

marlenebraad

Beskrivelse

Velkommen i min verden af glas

Jeg har igennem længere tid været fascineret af glasset. Du er kommet til det rette sted hvis du er til unika smykker. alle glas perler er designet og fremstillet af mig i mit værksted. Glasperlerne bliver formet i flammen, en del blæses hule endnu flere forbliver massive. Efter afspænding i perleovnen, sandblæses nogle og får et “blødt” udtryk mens andre står skinnende og blanke.

i min shop finder du også glas sugerør, de er dekoreret i hånden og kan afvige lidt fra billederne. Og ikke to er helt ens. Priserne på Sugerørene er for 3 stk.

Hvis varen er udsolgt, så skriv til mig, fordi måske er en ny på vej, eller har du særlige ønsker er du velkommen til at kontakte mig på sociale medier eller mail: mail@marlenebraad.dk

❤️Marlene Braad 


Forsendelser
Alle priser er uden forsendelse.
Returpolitik
Køb kan returneres indenfor 14 dage. Køber betaler returfragt. Se i øvrigt Crewo handelsbetingelser. Specialfremstillede varer og udsalgsvarer tages ikke retur.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies