Lille gul ansigtsskål

179,00 kr.

Skålen er en del af den serie af skåle, krus og krukker  med ansigter. De er alle  unika, så der findes kun én med netop det udtryk, form og farver. De er hver især et lille stykke hverdagskunst. 

Yderligere produktinfo

Det er lavet af stentøj og kan tåle maskinopvask og mikroovn. 

Zinck Keramik

Beskrivelse

Lidt om mig

Jeg hedder Katrine Zinck-Madsen, og det er mig der står bag Zinck Keramik. Jeg har lavet keramik siden jeg var helt lille. Jeg elsker at eksperimentere med nye teknikker og prøve nye ting af. 

Til daglig arbejder jeg i ATP i spændingsfeltet mellem IT, forretning og design. Når jeg har fri, elsker jeg at tage en klump ler frem og forme det og se hvad det bliver til. Det er en legende proces, hvor jeg kan lave lige, hvad der falder mig ind. Keramikken er mit kunstneriske frirum i dagligdagen, og jeg elsker den fordybelse, kreativitet og håndværk, som det kræver at lave smukke og sjove ting i ler. 

De sidste par år har jeg især lavet mange ting, hvor jeg kombinerer brugsting med skulptur, det har blandt andet resulteret i min serie af ansigtskopper og ansigtspotter. Her finder jeg inspiration i alt fra animationsfilm til afrikansk stammekunst og karikaturtegninger.

Genanvendt emballage 

Jeg vælger så vidt muligt genanvendt emballage, det betyder at jeg gemmer og genbruger papkasser. Du kan derfor godt modtage en kasse med et andet firmas logo på. Jeg synes, det er spild af ressourcer, at smide papkasser ud og købe nogle nye. Jeg forsøger at være bæredygtig der hvor jeg kan, derfor laver jeg også nyt ler af alle mine lerrester og mange af mine ting er derfor lavet af genbrugsler, som også kan være utrolig flot, da der ofte kommer flotte effekter af at blande forskellige typer ler. 

Forsendelser
Forsendelser sendes inden for 1-3 dage og fragten koster 49 kr.
Returpolitik
Alle varer kan returneres indenfor 14 dage. Køber betaler returfragten.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies