LOTUS-mobile i koksgrå og guld

250,00 kr.

LOTUS-mobile hvor den lille lotus er i guldfarvet PLA og de øvrige figurer (stor lotus og yogister) er i koksgrå PLA (bioplastmateriale baseret på majsstivelse).

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

LOTUS-mobile hvor den lille lotus er guldfarvet og den store lotus + de seks figurer af personer som udøver yoga er i koksgrå. Den store lotus er 13*11 cm og mobilen er 50 cm fra top til bund.

Den lille lotus er monteret inden i den store lotus med to metalringe, så de to figurer bevæger sig indeni hinanden.

Vægt 200 kg
Størrelse 28 × 18 × 10 cm

Papercut by Binderup

Beskrivelse

Jeg har altid min saks og sort papir indenfor rækkevidde. Det er “mit strikketøj”, min altoverskyggende hobby og min foretrukne billedlige udtryksform. Jeg klipper uden at tegne først – nogle motiver dukker op helt af sig selv, mens jeg andre gange arbejder ud fra billedforlæg. Flora og fauna dukker op igen og igen i motiverne…

I sommeren 2020 købte jeg en 3D-printer – og den har givet mig helt nye muligheder for at omsætte papirklip til noget mere holdbart, fordi jeg kan printe mine klip, så helt tynde streger kan “bære sig selv” og hænge frit i luften som en skulptur. Jeg eksperimenterer med klip som 3D-print – og det er SÅ sjovt!!!

Find mig på Facebook: Papercut by Binderup | Facebook eller besøg min hjemmeside: Papirklip af Mette Binderup, hjemmeside (papercutbybinderup.dk) 

Forsendelser
Varen sendes som udgangspunkt med DAO.
Returpolitik
Der henvises til crewos handelsbetingelser.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies