Regnbue – sødt og enkelt vægophæng

50,00 kr.

Enkelt regnbue – kommer med lille vægophæng. (Rød tråd på bagsiden)

Ikke på lager

Yderligere produktinfo

12*14 cm

Vær opmærksom på at disse regnbuer er tiltænkt som vægophæng og er derfor ikke
dobbeltsidet 🙂 

Boho by Cho

Beskrivelse

Boho by Cho

Et stort og varmt velkommen til min side.

Mit navn er Simone Cho – heraf navnet ‘Boho by Cho’. Navnet Cho er fra min far som er født i Sydkorea. 

Du er kommet til det rette sted, hvis du har lyst til at give dit hjem et lille touch af moderne boheme stemning. 

Jeg bor i Holstebro og har knyttet siden 2019. Jeg laver alt fra plantehænger til nøgleringe og jeg opdaterer løbende min side med nye håndlavede værker.

For et par år siden gik jeg rundt i Sydamerikas gader og jeg følte mig så draget og inspireret af de ‘hippie lignende typer’ i gaderne som sad på mandala tæpper og knyttede armbånd med diverse krystaller og perler. 

Jeg begyndte at lave smykker og med den selvlærte knytteteknik fandt jeg senere ud af, at jeg kunne bruge til blandt andet vægtæpper. 


Og her er jeg så nu….besat af at udfolde mig kreativt og skabe nye værker. Det giver mig en ubeskrivelig ro tilfredsstillelse, som kan sidestilles lidt med meditation :-)

Alle værker er lavet med 100% genbrugt bomuldsgarn, som bla. kommer fra produktionsaffald og lossepladser. Hvad end det lyder en smule ulækkert, lover jeg at det ikke lugter af losseplads ;-)

Jeg vil blive ovenud taknemmelig for din støtte! 

Du må hjertens gerne sende mig en mail eller kontakte mig gennem sociale medier, hvis du har spørgsmål, special bestilling, forespørgsel på farver eller hvad du kan komme i tanke om :)


Værsgo og kig dig rundt – jeg vil glæde mig til at sende mine værker til dig <3

Forsendelser
Varen sendes inden for 1-5 hverdage og jeg betaler fragten, når du køber for minimum 300 kroner. Alle forsendelser sendes med DAO til nærmeste pakkeshop eller privat adresse. Kan også afhentes gratis
Returpolitik
Hvis værket ikke er helt som forventet, tages det gerne retur, men køber betaler selv omkostningerne der har været i forbindelse med forsendelse og returnering :-)
Scroll til toppen

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies