Handelsagentaftale

Fordi Crewo ApS er at betragte som handelsagent efter lov om betalinger, skal vi lige have det formelle på plafs med en handelsagentaftale.

Ved en handelsagent forstås den (Crewo ApS), som for en anden (Kunstner) mod et vederlag har påtaget sig for egen regning selvstændigt og vedvarende at virke for salg ved at indhente tilbud (ordre) til agenturgiveren eller ved i dennes navn at indgå aftale herom.

Handelsagentaftalen er indgået mellem:
Navn: Crewo ApS
Adresse: Axel Heides Gade 2, 6. – 3
Mail: kontakt@crewo.dk
CVR-nummer: 41601159

og

Nærværende kunstner/kunstnerhåndværker

(i det følgende kaldet agenturgiver)

Agenturgiver er ansvarlig for at oprette de varer som ønskes solgt på crewo.dk, herunder at benytte retvisende produktbilleder og produktbeskrivelser. Herudover skal agenturgiveren oplyse om leveringstid og returpolitik. Agenturgiver skal jf købeloven give køber minimum 14 dages returret.

Crewo ApS optræder alene som mellemmand og ikke som sælger. Det er agenturgiveren, og ikke crewo.dk, som leverer varerne. Agenturgiveren er ansvarlig for aftalens opfyldelse og er købers egentlige aftalepart.

Crewo ApS har fuldmagt til at afslutte salget, ved at opkræve den, af agenturgiveren oplyste pris, fra køber, og overføre købesummen, modregnet Crewo ApS’ administrationsgebyr, til agenturgiver. Køber betaler derfor for varer købt på crewo.dk til Crewo ApS med frigørende virkning, hvilket vil sige, at køberen herefter, med rette, kan forvente at få tilsendt/afhente sit køb uden yderligere omkostninger.

Størrelsen på Crewo ApS’ administrationsgebyr og udbetalingstermin kan altid findes på https://crewo.dk/handelsbetingelser/.

Herudover finder handelsagentlovens øvrige regler anvendelse på aftaleforholdet.                     

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies