Om os

Baggrund

På Crewo.dk handler du direkte med kreative, passionerede kunsthåndværkere, som selv skaber og producerer deres egen kunst i værksteder og atelierer over hele landet. På denne side får du med andre ord adgang til spændende, håndlavede og unikke varer fra både nye og mere etablerede kunstnere. Vi er dit online kunstmarked – året rundt.

Hos Crewo.dk er vi glade for at kunne hjælpe selvstændige kunsthåndværkere og designere med at sælge deres varer på en hurtig, nem og billig måde hele året, mens de får arbejdsro og kan fokusere på det, de er passionerede omkring.

Kunstnerne står selv for at præsentere deres produkter på Crewo.dk – både med billede og tekst. Det betyder, at du som kunde får kunstnernes egne ord og beskrivelser af varen – og processen bag – og på den måde får du den autentiske oplevelse af kunstneren bag de varer, du køber.

Når du bestiller en vare på Crewo.dk er vores eneste rolle at sende ordren videre til kunsthåndværkeren, som herefter selv klargør og pakker dine varer, og sender dem afsted til dig. På den måde sikrer vi, at relationen mellem dig og kunstneren opretholdes.

Mission

Vi har som mål at blive Danmarks førende online markedsplads med spændende, håndlavede og unikke kunsthåndværk for nye og for mere etablerede kunstnere, hvor det er muligt at sælge og købe året rundt – også udenom højtider og udenfor turistsæson og uden at være fysisk til stede i egen butik, på messer og markeder. Vi drømmer om at skabe et inspirerende univers.

Hvis du producerer dit eget unikke kunsthåndværk og ønsker din egen shop-in-shop, er Crewo.dk en løsning for dig. Vi stiller et online univers til rådighed, hvor du ikke skal tænke på driften af platformen – den klarer vi ;-). Hos Crewo gør vi alt hvad vi kan for at du kan sælge dine produkter på overskuelig måde, hvor der er tryghed som både køber og sælger. Send en ansøgning afsted til os via ‘opret shop’. Du kan læse betingelserne for at oprette en shop her.

Passion

Crewo er en dansk familievirksomhed, som vi har startet på baggrund af vores passion for kunst, håndværk og design. Vi er en familie med forskellige kompetencer og interesser, men fælles for os er, at vi har en forkærlighed for iværksætteri og særligt indenfor for de håndlavede produkter.

Med Crewo.dk er vores mål at give flere kunstnere og kunsthåndværkere mulighed for at udleve deres drøm, ved at give dem adgang til et større publikum og dermed berige landet med et bedre indblik i det design og kunst der kreeres, og som ikke altid er at finde på hylderne hos isenkræmmeren.

Vi håber, at I vil med på rejsen, enten som kunstner eller ved at støtte de kunstneriske ildsjæle i Danmark.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies