Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for brug af Crewo.dk

Nedenstående betingelser er gældende fra 1. november 2020.

Herunder kan du læse om dine betingelser og rettigheder som køber og som sælger. Sidder du med nogle spørgsmål, kan du få hjælp af os, ved at skrive til Crewos support på support@crewo.dk.

www.crewo.dk ejes og drives af Crewo ApS, Axel Heides Gade 2, 6. 3., 2300 København S. 

 


CVR-nr. 41601159

Crewo.dk optræder alene som mellemmand og ikke sælger. Det er kunstneren, og ikke crewo.dk, som leverer varerne. Kunstneren er ansvarlig for aftalens opfyldelse og er købers egentlige aftalepart. 

Opstår en uenighed i en handel har man mulighed for at kontakte Crewo ved at udfylde kontaktformularen på Crewo.dk. Vi vil bistå i henhold til gældende lovgivning. 

Øvrige betingelser er opdelt i henholdsvis betingelser for køber og betingelser for sælger.

Handelsbetingelser for køber

Du får en hurtig, nem og sikker handel når du køber igennem Crewo.dk. Når du køber igennem crewo.dk , er du altid sikret. Du får dine penge retur, hvis din bestilling ikke er som sælger (dvs. kunstneren) har beskrevet, hvis den bliver beskadiget under forsendelsen eller aldrig kommer frem. Crewo ApS er ansvarlige for denne refundering. 

Crewo.dk er grundlæggende et univers for køb og salg af produkter, som sælger (dvs. kunstneren) selv fremstiller, og al handel på Crewo.dk er derfor at betragte som erhvervssalg og handler er derfor underlagt købelovens forbrugerbeskyttede bestemmelser.

Ønsker du at handle på Crewo.dk, skal du acceptere vores handelsbetingelser.

Betalingsvilkår

Hver gang du bestiller et produkt igennem crewo.dk, sender vi en midlertidig ordrebekræftelse på at vi har modtaget din ordre. Når sælgeren (dvs. kunstneren) accepterer din ordre, modtager du en ordrebekræftelse. 

Der er først indgået en bindende aftale, når du modtager en endelig ordrebekræftelse fra sælger (dvs. kunstneren).

Når du som køber afgiver og betaler for en ordre reserveres pengene på dit betalingskort. Reservationen er gældende i op til 7 dage, eller indtil sælger indleverer pakken til forsendelse. Såfremt sælger (dvs. kunstneren) ikke leverer pakken indenfor den frist for indlevering, der er angivet på handlen, bortfalder reservationen på din bankkonto. Indleverer sælger pakken rettidigt, gennemføres reservationen, og betalingen fortages.

Vi gør vores bedste for at sikre korrekt information, produktbeskrivelser og priser på vores hjemmeside. Vær opmærksom på, at informationerne opdateres af sælgeren (dvs. kunstneren), og der kan være situationer, hvor fejl kan forekomme.

Priserne er inkl. moms, og der handles kun i DKK. 

Der kan betales med Visa Dankort, Mastercard og American express. 

Betalingslegitimation

Køber betaler for varer købt på crewo.dk til Crewo ApS med frigørende virkning.

Forsendelse

Sælger (dvs. kunstneren) fastsætter selv deres leveringstid og hvilke forsendelses- eller afhentningsmuligheder de tilbyder. Du kan se deres leveringstid på deres salgsside.

Sælger (dvs. kunstneren) fastsætter selv deres fragtpris og politik. Du kan se deres fragtpris på deres salgsside. 

Sælgeren (dvs. kunstneren), du køber varen fra, pakker din vare og sender den til dig.

Det er vigtigt at du som køber, sikrer dig, at du har angivet korrekte kontaktoplysninger inden godkendelse af handlen, så det sikres, at du modtager oplysninger om forsendelsen fra fragtfirmaet.

Når en pakke er afleveret hos postvæsenet eller anden fragtmand, overgår risikoen for varens hændelige undergang til dig som køber såfremt, at sælger kan bevise, varen er sendt af sted ved et Track and Trace nummer.

14 dages fortrydelsesret

Når du handler på nettet og hos www.crewo.dk har du minimum 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til sælger. Det er sælgeren af varen, som varetager fortrydelsessager. Sælgeren kan også fastsætte sin egen returpolitik, men såfremt der ikke står noget beskrevet på deres salgsside, er det de 14 dages returret, som er gældende.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den følgende hverdag.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Returnering

Hvis du fortryder købet, skal varerne tilbageleveres til den sælger, som har sendt varen i første omgang.

Du skal kontakte sælgeren via den mail du finder på deres kunstnerside for at oplyse om din returnering, eller tage kontakt til Crewo ApS via mail til kontakt@crewo.dk eller ved brug af kontaktformularen på www.crewo.dk, hvorefter vi vil formidle kontakten til sælger. 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at produktet er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil sælger modtager den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale for portoen.

Såfremt sælger ikke har modtaget pakken indenfor rimelig tid, kan både sælger og Crewo ApS kræve et track and trace nummer til opfølgning.

Tilbagebetaling

Når sælgeren modtager varen, bliver den tjekket, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt ved købet. Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb, du har indbetalt retur. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Crewo ApS er ansvarlige for denne tilbagebetaling, som sker uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget dine varer retur.

Beløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du fx betalt med kort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet. Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Reklamation

Eftersom crewo.dk ikke er aftalepart, så skal alle reklamationer gå igennem sælgeren af produktet. 

Dit køb er omfattet af købeloven, herunder mangelreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Købeloven giver dig to års reklamationsret. Reklamationsretten kan dog ophøre, før reklamationsfristen er udløbet, hvis varen ikke er beregnet til at holde i to år, eller den ved naturligt brug er slidt op inden fristens udløb.

En reklamationssag er en sag mellem dig og sælgeren. Vi vil formidle kontakten men er uden ansvar for varens mangler. Du skal kontakte os og reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt, og inden for 2 måneder efter fejlen blev opdaget.

Du kan reklamere ved at kontakte os via mail til kontakt@crewo.dk eller ved brug af kontaktformularen på www.crewo.dk.

Ved returnering af varen, bedes du samtidig, så detaljeret som muligt, oplyse, hvad problemet er.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne indtil sælger modtager den. Gem derfor postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale for portoen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Uafhentede pakker

Pakker som du ikke er afhentet i den valgte pakkeshop indenfor afhentningsfristens udløb, vil blive sendt retur til sælger. I sådanne tilfælde opkræver vi de faktiske omkostninger, som fragtselskabet pålægger os til returfragt og ekspeditionsgebyr. Disse omkostninger vil blive trukket fra kundens returbeløb. Disse vilkår gælder også ved forkert oplyst leveringsadresse.  

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice via e-mail kontakt@crewo.dk.

Køb af varer på www.crewo.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole. 

Force majure

Crewo ApS er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til nærværende aftale, som skyldes forhold, som Crewo ApS ikke er herre over.

 

Handelsbetingelser for sælger

Crewo.dk er en markedsplads for unikt kunsthåndværk og det er ikke tilladt at sælge masseproducerede varer og varer købet med henblik på videresalg via Wish, eBay, Alibaba m.fl.  

Købeloven


Crewo.dk er grundlæggende et univers for køb og salg af produkter, som sælger selv fremstiller, og al handel på Crewo.dk er derfor at betragte som erhvervssalg og handler er derfor underlagt købelovens forbrugerbeskyttede bestemmelser, herunder minimum 14 dages returret. Du kan ikke gøre køber ringere stillet end hvad der fremgår af købelovens forbrugerbeskyttede bestemmelser. 

For at handle på www.crewo.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Det er ikke et krav at du er CVR-registreret.

Fuldmagt

Crewo ApS har fuldmagt til at afslutte salget, ved at opkræve og overføre købesummen, modregnet Crewo ApS’ administrationsgebyr, til sælger.

Betalingslegitimation

Køber betaler for varer købt på crewo.dk til Crewo ApS med frigørende virkning.

Fragt og retur

Du har som sælger pligt til, at skrive din leveringstid og hvilke forsendelses- eller afhentningsmuligheder du tilbyder samt din fragtpris på din kunstnerside.

Når en ordre er afgivet, har du den frist for indlevering af produktet i en pakkeshop, som du har oplyst til køber på din salgsside.

Fra det tidspunkt hvor køber henter pakken i pakkeshop tillægges returret som er 14 dage, medmindre du giver længere returret. 

Du skal altid være i besiddelse af dokumentation for, at din vare er sendt afsted i form af et Track and Trace nummer. Hvis ikke du er i besiddelse af dette og dermed ikke kan bevise, at din vare er sendt afsted, kan køber kræve tilbagebetaling af et eventuelt overført beløb.
Inden du sender varen, er det dit ansvar at sørge for at produktet er pakket forsvarligt ind.

Udbetaling af varesalg

Efter fristen for returret er udløbet, overfører vi beløbet modregnet vores andel på 6,00% den førstkommende torsdag i lige uger. Derefter kan du forvente at have beløbet på din bankkonto indenfor 1-2 bankdage.

Tilgængelighed på crewo.dk

Crewo.dk tilstræber at der er adgang til siden 24/7, og Crewo kan ikke gøres ansvarlig, hvis siden ikke er tilgængelig i en periode på grund af planlagt lukning eller ved teknisk nedbrud.

Crewo er ikke ansvarlig overfor dig eller overfor tredjemand, såfremt et teknisk nedbrud eller en planlagt opdatering viser sig at have utilsigtede følgevirkninger, som er skyld i, at du mister data eller indtægter hvordan det end måtte være forårsaget (som følge af uagtsomhed eller på anden vis) selvom et sådant tab eller en sådan skade kunne forudses af Crewo eller at Crewo var gjort opmærksom på en risiko for skade.

Force Majure

Crewo er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af vores forpligtelser i henhold til nærværende aftale, som skyldes forhold, som Crewo ikke er herre over.

Opdatering af handelsbetingelser

Crewo forbeholder sig retten til at ændre i regler for brug af Crewo.dk og opdatere handelsbetingelserne uden dit samtykke. Det er derfor vigtigt, at du holder sig opdateret om ændringer. Hvis ændringerne påvirker dig i væsentlig grad, vil du altid få et varsel senest løbende måned plus 30 dage før ændringerne træder i kraft.

Øvrige bemærkninger

Du er ansvarlig for at oprette de produkter, som du vil sælge igennem crewo.dk. Når du opretter et produkt, skal det gøres ved en beskrivelse og et foto af produktet og det du skriver eller viser må ikke kunne vildlede køber. Du er ansvarlig for eventuelle fejl og udeladelser i din beskrivelse, såfremt produktet modtages af køber i en anden stand end lovet.

Vi forbeholder os retten til at ændre kategorisering af et produkt, hvis vi kan se at produktet er oprettet under en forkert kategori.

Du står inde for, at du har den fuldstændige ejendomsret over produktet samt, at du er berettiget til at sælge produktet.

Der er ingen bindingsperiode for dig, og du kan til enhver tid opsige din aftale med Crewo ApS, i overensstemmelse med Crewo ApS’ abonnementsbetingelser.

Du er selv ansvarlig for alle lovpligtige indberetninger til relevante myndigheder.

Når din ansøgning om oprettelse af shop er godkendt aktiveres dit medlemskab og fornyes automatisk hver måned. Du kan til enhver tid opsige abonnementet ved at skrive til kontakt@crewo.dk eller ved at kontakte os via kontaktformularen på www.crewo.dk.

For at være sælger på Crewo.dk, skal du acceptere vores handelsbetingelser.

Lov og værneting

Køb af varer på www.crewo.dk er undergivet dansk ret. Enhver tvist afgøres af de ordinære danske domstole.

Abonnementsbetingelser for Crewo ApS

www.crewo.dk ejes og drives af Crewo ApS, Pulsen 5C, 4000 Roskilde.
CVR-nr. 41601159

NB! Abonnementsordningen træder i kraft pr. 1. september 2021. Indtil den 1. september 2021 er der ikke abonnementsbetaling. 

Nye sælgere kan fra det tidspunkt de opretter en shop og 3 måneder frem have shoppen uden at betale abonnement, hvorefter sælger indgår i abonnementsordningen.     

Fra den 1. september 2021 er prisen for abonnement for at være sælger på crewo.dk kr. 49 inkl. moms pr. måned, som betales senest den 1. i måneden. Første gang senest den 1. september 2021.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Opsigelse af samarbejdet med Crewo ApS kan ske ved udgangen af indeværende måned.

Generelt

Crewo ApS stiller et abonnement baseret online tjeneste til rådighed på www.crewo.dk. Vilkårene er gældende mellem den enkelte kunsthåndværker og Crewo ApS.

Disse vilkår og betingelser for brug gælder for aftaler mellem Crewo ApS og én fysisk person (herefter “Sælgeren”) vedrørende ydelsen. Kun personer, der er 18 år eller ældre og bor i Danmark, kan indgå en aftale med Crewo ApS vedrørende ydelsen.

For at få adgang til ydelsen, skal sælgeren læse og acceptere handelsbetingelserne.

Ydelsens omfang

Ydelsen giver Sælgeren adgang til Crewo ApS’ ydelse bestemt ved bestilling.

Adgang til ydelsen

Sælgeren skal for at få adgang til ydelsen registrere en brugerkonto på portalen.

Registrering og brugeradgang

Sælgeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må Sælgeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal Sælgeren angive et brugernavn og et password (herefter “Login Oplysninger”). Sælgerens Login Oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet.

Sælgeren skal opbevare Login-oplysningerne på et sikkert sted, således at andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Sælgeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.

Hvis Sælgeren får mistanke om ulovlig brug af Sælgerens Login-oplysninger, skal Sælgeren omgående underrette Crewo ApS samt ændre sit password.

Gebyrer og betaling

Gebyrer for brug af ydelsen skal betales i henhold til den til enhver tid gældende prisliste, der er tilgængelig på hjemmesiden.

Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Tilpasninger og ændringer

Crewo ApS forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Ydelsen. Ændringen skal meddeles til Sælgeren senest løbende måned plus 30 dage inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er Sælgeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Sælgeren ikke opsiger abonnementet før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for Sælgeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for Sælgeren.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af samarbejdet med Crewo ApS kan ske ved udgangen af indeværende måned.

For at opsige samarbejdet skal Sælgeren kontakte Crewo ApS via mail til kontakt@crewo.dk

Betaling

Betaling for abonnementet vil bliver trukket på din konto den 1. i måneden.

Crewo ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Kunde- & Privatlivspolitik

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre, de er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere ydelsen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Crewo ApS og opbevares i op til fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og de ansatte for Crewo ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige i Crewo ApS er: Charlotte Lønstrup

Vi opbevarer og transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Crewo ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til kontakt@crewo.dk

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies