Rúna Ring

3.125,00 kr.

Køb en sterling sølv ring med rune symboler, der udtrykker dine værdier på en elegant og smuk måde. Vælg mellem “EARTH”, “SUN”, “FIRE”, “LOVE” og “OCEAN”. Ringen vejer ca. 8 gram i sterling sølv.

Rùna ringen bliver lavet på bestilling i hånden, og derfor tager det lidt længere tid at producere.

Se hele rune kollektionen her

Yderligere produktinfo

Rúna Ring Silver – Rune Ring i Sterling Sølv

Køb en smuk rune ring, der er uforglemmelig. Rune ringen er helt speciel med sine rune symboler. Symbolerne er sat sammen på en elegant måde og den matterede overflade i mellem runerne giver den fede sølvring en smuk kontrast og fremhæver runerne.

Køb rune ringen med det symbol, du bedst kan lide. Vælg mellem jorden (EARTH), havet (OCEAN), livet (LIFE), kærligheden (LOVE), solen (SUN) og ild (FIRE). Runerne er inspireret af de 4 elementer fra den græske filosofi og mytologi, som et perfekt sammenspil med den gamle rune skrift. I denne kollektion har jeg refortolket de 4 elementer lidt.

Se også de andre smykker fra kollektionen RÙNA her. Du kan selv vælge bogstaverne / runerne på vedhænget i 14 kt guld og armbåndet i 14 kt guld her. Ringen fåes også i 14 kt guld både med samme symboler, og hvis man er mere til at bestemme bogstaverne selv; kan man skrive det i kommentarfeltet ved bestilling. Man kan kun vælge 4 bogstaver.

“Rúna” er det gotiske ord for “hemmelighed” eller noget, der er “hemmeligt”. Det siges også, at den oldgamle skrifttype kommer af samme ord. Rune alfabetet er en skrifttype, der opstod helt tilbage i det 2. århundrede e.kr. Skrifttypen blev brugt af både germansk og nordisk kultur. De fleste kender den mest for Vikingetiden. Middelalderens runealfabet er dog det nemmeste at skrive med, da de minder mest om det alfabet, vi kender i dag.

runealfabetet bruger man ikke dobbelt konsonant, som vi kender det i det danske alfabet. Så hvis man fx skal skrive “Jeppe”, skriver man “Jepe”, eller “Rikke”, der bliver til “Rike”. Man skelnede heller ikke mellem store og små bogstaver. Derfor er alfabetet meget specielt – men meget enkelt, når man først har forstået stregernes betydning.

Køb den i 14 kt guld her, eller sterling sølv her eller skriv til os, hvis du ønsker den i et andet ædelmetal eller anden lødighed. Ringen vejer ca. 10 gram i 14 kt guld.

*Læs mere om historien bag skrifttypen på Nationalmuseets hjemmeside.

Størrelse

48, 50, 52, 54, 56, 58, 60

Symbol

Earth, Fire, Life, Ocean, Love, Sun

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies