Simple Drop

550,00 kr.

Køb “Simple Drop” kæde ørestikkerne for et enkelt og feminint look. Ørestikkerne er håndlavet i Sterling Sølv.

Yderligere produktinfo

Simple Drop

Simple Drop er et sæt elegante og enkle lange øreringe med kæde, der trækkes igennem øret. For enden sidder en smuk lille hvid Swarovski Zirconia. Øreringe med kæde er en populær style blandt de unge, da den kan trækkes igennem flere huller og give et helt unikt udtryk. Køb ørestikker med kæde som et par eller køb en enkelt ørestik for at mikse og matche med dit eget. 

Ørestikkerne er håndlavet i sterling sølv. Læs mere om Helena RAR her.

Sten

Lilla, Hvid

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies