Solnedgang i Tisvilde

250,00 kr.

Solnedgang i Tisvilde

Yderligere produktinfo

A4

Mørk rød og gul

Trykt på genbrugs karduspapir

alr.illustrations

Beskrivelse

Velkommen til et lille udsnit af mit kreative univers.
Jeg maler akvareller med en enkel og fin streg.


Jeg har lige nu gang i tre serier af malerier:


Kvinde – med fokus på morliv og kvindeliv. Det tager udgangspunkt i mit eget liv som alenemor og dét at finde styrken i både at have den altopslugende mor-titel, men også at være en selvstændig kvinde med selvstændige behov.


Møbius – en serie der tager udgangspunkt i en skitse fra en skitseblok, jeg arvede efter min morfar. Han var træskulptør, og serien består af ukønnede forme i yogalignende stillinger. Serien er dedikeret til ham.


Jeg har også gang i en tredje serie – den er dog stadig uden navn. Den vil bestå at værker med et mere kvindeaktivistisk og feministisk blik.


Jeg maler alt i hånden, og derved er ingen værker ens. Det betyder også at små fejl, som farve uden for streger eller små pletter vil ses som en del af værket. Jeg prøver dog at undgå det, og er det stort, vil der være et nedslag i pris. Alt er unika og det betyder meget for mig, at man kan se at det er håndlavet.


Ønsker man at bestille noget særligt – det kan være forældre til tvillinger, søskende eller børn med andet køn end på mine værker – eller noget så simpelt som en anden størrelse eller farve på værket – så tøv ikke med at tage kontakt. Jeg tager gerne imod bestillinger.


Tak fordi i vil følge med.

– Amanda 💛

Forsendelser
Sendes med DAO – 45,- fragt

Lignende produkter

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies