Sommerblomster #1

200,00 kr.500,00 kr.

Minimalistisk fotokunst af danske sommerblomster i sarte hvide og rosa toner.

Printet på bæredygtigt FSC-certificeret 235g fotopapir med en mat finish. Produceret i Danmark.

Yderligere produktinfo

Minimalistisk fotokunst med danske sommerblomster i sarte hvide og rosa toner. Lyset og skyggerne skaber dybde og fremhæver detaljerne på de sarte blomster. Perfekt måde at bringe naturen ind i dit hjem og skabe en rolig atmosfære.

Dette værk er tilgængeligt i flere forskellige størrelser og kan evt. kombineres med Sommerblomster #2 i et sæt (se billede).

Printet i Danmark på bæredygtigt FSC-certificeret 235g fotopapir med en mat finish.

Størrelse

A4, A3, 50×70 cm

tilia and me

Beskrivelse

Mit navn er Amalie og jeg står bag tilia&me, hvor jeg skaber minimalistisk og drømmende fotokunst inspireret af naturen. Med en baggrund som psykolog er jeg særligt optaget af, hvordan vi påvirkes af vores omgivelser, ikke mindst af naturen omkring os, og hvordan det kan påvirke vores stressniveau, opmærksomhed og velvære. Det er med afsæt i denne viden, at jeg inspireres til at skabe min kunst, hvor jeg ønsker at formidle de følelser naturen vækker i os – ro, fokus og balance. Som en mental pause i en travl hverdag, hvor vi blot nyder udsigten. 

Alle mine kunstprint printes på lokalt, bæredygtigt trykkeri her i Danmark. Der anvendes FSC-certificeret  235g fotopapir med en mat finish.

Forsendelser
Der henvises til crewo.dks handelsbetingelser.
Returpolitik
Der henvises til crewo.dks handelsbetingelser.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies