Tuft love i ramme

650,00 kr.

“Tuft love” 

Billede med tuft i forskellige blålige farver og lidt neon grøn farve. Farverne bliver omfavnet af en sort ramme som skaber god kontrast til farverne i tuften.

Yderligere produktinfo

Tuft med ramme måler 30X40 cm 

De kan laves i andre størrelser og farver så spørg endelig.

Simply_Magnii

Beskrivelse

Hos Simply_Magnii skaber jeg unikke, ukonventionelle tæpper og vægophæng m.m, der bringer en følelse af legesyge ind i dit rum. Jeg prøver altid nye designs, lige fra uventede farvekombinationer til forskellige medier og mønstre – jeg er helt vilde med at bryde rammerne, når det kommer til design, og jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre det samme i dit eget hjem.

For hvem siger egentlig, at kunst skal være trivielt? Lad os have det lidt sjovt!

Simply_Magnii passion er nemlig at hjælpe folk med at finde innovative måder at forvandle deres hjem til et sted, der afspejler deres karakter og stil. Derfor tufter jeg mine egne tæpper, som stort set alle er mere farverige, sjove og udtryksfulde end de foregående.

Uanset om du ønsker et kunstværk på væggen eller noget skørt på gulvet, har jeg det hele og skulle varen være udsolgt, så kontakt mig endelig da de kan laves igen.

Du er også meget velkommen til at kontakte mig, hvis du selv har en kreativ idé til en tuft, som du ønsker lavet, så kan du være en del af processen. Skulle du evt. have brug for hjælp til at komme med idéer, er det heller ikke noget problem – jeg laver den slags hver dag, og jeg brainstormer gerne med dig, indtil vi finder frem til noget, du er vild med.

Forsendelser
Jeg bestræber mig på at sende indenfor 1-3 dage, sender med Dao, GLS og Postnord alt efter behov. Der kan dog forekomme lidt længere leveringstid hvis varen ikke er på lager og først skal laves, dog kontakter jeg kunden hvis dette skulle forekomme.
Returpolitik
Du har ret til at fortryde et køb uden begrundelse indenfor 14 dage. Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor kunden eller anden person, får varen i fysisk besiddelse. Såfremt varen fremstår 100 % som ny og i ubeskadiget stand kan du returnere eller bytte varen indenfor 14 dage efter leveringen. Ved returnering står kunden selv for at dække omkostningerne til forsendelsen. Hvis jeg vurderer, at varen lugter af røg, mados, mug, er fugtig eller på anden måde har taget skade, kan jeg ikke tage den retur. Hvis kunden ønsker varen tilbage, skal kunden selv betale for returnering af varen.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies