Zette Zif

800,00 kr.

Zette Zif er navngivet af Signe 

33×36 cm

Yderligere produktinfo

GarnLai

Beskrivelse

Min garnfamilie består af frihæklede ansigter, hvor familie og venner efter min håndværksproces navngiver personligheden.

Frihækling blev min personlige ting, efter jeg dykkede ned i krea-bøger fra 70erne og blev inspireret af den totale frihed, der findes i at skabe personligheder med skævhed, kant og uforudsigeligt udtryk uden at følge opskrift og tælle masker.

Jeg laver ikke bestillingsarbejde, da det kvæler min kreative proces og begrebet ‘frihækling’ derved går tabt. Ofte kan jeg først rigtigt se ansigtet, når jeg har fotograferet det og kigger på billedet.

Mine ansigter hænger i venteværelser hos fodterapeut og læger. De indgår i butiksudsmykning og i ret mange private billedvægge i hjem, hvor variation, fantasi og forskellighed er i fokus. Et af dem er solgt på sin lighed med en svigermor. 

Ansigterne måler gennemsnitligt 40×40 cm. Der er anvendt bomuldsgarn og i nogle tilfælde glimmereffektgarn. Ansigterne er monteret med bomuldsstof på bagsiden ved hjælp af Vliesofix og hænges nemt op på væg ved hjælp af små søm/stifter.

Nogle er eftermonteret på hørpudebetræk, som kan vaskes ved 30 grader.

Fri fragt – dog betaler køber selv evt. returfragt. Sender med dao.

Instagram: GarnLai

Returpolitik
14 dages returret, returporto betales af køber

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies