Honey Bunny • Armbånd • blågrøn / gylden

199,00 kr.

Håndsyet armbånd med karabinlås og forlængerkæde

Yderligere produktinfo

Håndsyet armbånd – bestående af små japanske glasperler, Miyuki Delica str. 11/0. Armbåndet måler 15 cm. + lås og kæde på 4 cm. Bredde 18 mm. 

Honey Bunny har fået sit navn af – måske – lidt åbenlyse årsager 🐝 🍯, med et drys af lidt kærlighed. Ønsker du Honey Bunny i en anden farvekombination, så send mig endelig en mail eller find mig på SoMe 🤗

*Farven på Miyuki-perler kan blive slidt med tiden, men du kan selv gøre noget for at passe godt på dem. Det er en god idé at undgå at udsætte perlerne for kemikalier, parfume, vand og sæbe.

Når du ikke bærer dine smykker, anbefales det at opbevare dem et tørt sted. 

By Flamefire

Beskrivelse

Her kan du shoppe med god samvittighed! 
Når du køber mine kreationer, bidrager du nemlig til min mentale sundhed 🤭

At arbejde med perler er for mig ren terapi, og jeg elsker hvert et sekund! 

Alt i min shop, er syet/hæklet/kreeret af mig. Jeg elsker at lege med farverne og er vild med både de kulørte, vilde kombinationer og de mere rolige, neutrale 🎨

Har du et ønske om at pynte dig med noget du ikke ser i shoppen, så tøv ikke med at sende mig en mail på byflamefire@icloud.com. Ligeledes kan alle mine kreationer varieres i størrelse og farve, så du får lige præcis DINE ønsker opfyldt. 

Tak fordi du kigger forbi, jeg håber du finder noget du ikke vidste du manglede ✨

Perlige hilsner 

Janni ‘Flamefire’ Flammild 


*Fortvivl ej hvis du spotter en udsolgt vare du bare må eje. Det du ser, er noget jeg kan lave – send mig en besked, så aftaler vi detaljer og leveringstid. 

Forsendelser
Fragt 45 kr. DAO hjemmelevering leveringstid 2-4 hverdage (fra indlevering). Jeg sender pakker 2-3 gange ugentligt. Varer kan også afhentes på adressen i Horsens S. efter aftale.
Returpolitik
Køber har 14 dages returret fra den dag varen er modtaget. Køber står for returomkostningerne. Returretten bortfalder ved specialbestillinger.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies