Rùna Vedhæng i sølv

2.175,00 kr.

Køb et sterling sølv rune vedhæng med dine initialer omfavnet af en smuk og enkel ramme, der beskytter runerne. Vælg dine bogstaver og få et unikt smykke, du kan bære med dig hver dag. Personliggør dit smykke med Rúna vedhænget.

Vælg dine bogstaver og Månedssten herunder.

Yderligere produktinfo

Rúna Pendant Silver – Rune vedhæng i Sterling Sølv

Køb et smukt rune vedhæng, der er uforglemmeligt. Et vedhæng med dine initialer – eller en, du holder tæt på hjertet. Initialerne vil stå med runer, så du kan gå med din egen hemmelighed. Vedhænget bliver håndlavet i Sterling Sølv med en blank overflade og er helt perfekt som gave eller til dig selv.

“Rúna” er det gotiske ord for “hemmelighed” eller noget, der er “hemmeligt”. Det siges også, at den oldgamle skrifttype kommer af samme ord. Rune alfabetet er en skrifttype, der opstod helt tilbage i det 2. århundrede e.kr. Skrifttypen blev brugt af både germansk og nordisk kultur. De fleste kender den mest for Vikingetiden. Middelalderens runealfabet er dog det nemmeste at skrive med, da de minder mest om det alfabet, vi kender i dag.

runealfabetet bruger man ikke dobbelt konsonant, som vi kender det i det danske alfabet. Så hvis man fx skal skrive “Jeppe”, skriver man “Jepe”, eller “Rikke”, der bliver til “Rike”. Man skelnede heller ikke mellem store og små bogstaver. Derfor er alfabetet meget specielt – men meget enkelt, når man først har forstået stregernes betydning.

Vedhænget er således et meget personligt smykke, der kan være svær at læse af andre. Initialerne er din lille hemmelighed – noget, der skal gemmes tæt på hjertet. Vedhænget laves også i 14 kt rødguld. Denne variation i Sterling Sølv vil medfølge en standard anker kæde i 45 cm. Ønsker du en anden kæde, kan du skrive det i kommentarfeltet ved bestilling. Hver kombination med runer giver et forskelligt udtryk, og det giver dig muligheden for at sætte dit unikke præg på smykket. Du kan vælge 3 bogstaver og én ædelsten. Ædelstenene er Safirer fra Madagaskar i høj kvalitet. Se hvilken farve, din fødselsmåned har her.

Køb den i Sterling Sølv her, 14 kt rødguld her eller skriv til os, hvis du ønsker den i et andet ædelmetal eller anden lødighed.

*Læs mere om historien bag skrifttypen på Nationalmuseets hjemmeside.

Månedssten

Januar, Februar, Marts, April, Maj, Juni, Juli, August, September, Oktober, November, December, Uden sten

Rune 1

A, B, D, F, E, G, K, H, I, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, X, Y, Z

Rune 2

A, B, D, F, E, G, K, H, I, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, X, Y, Z

Rune 3

A, B, D, F, E, G, K, H, I, L, M, N, O, P, R, S, T, U, V, X, Y, Z

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies