Small Moments

650,00 kr.

Køb et sæt enkle ørestikker, der er anderledes – når du køber et par, får du et uens par, som du kan matche med dine andre ørestikker. Den ene er med en fin Swarovski Crystal.

Yderligere produktinfo

“Small Moments” ørestikkerne er parvis ikke ens, for at give dem et helt særligt udtryk. Man kan selv matche dem, og de er særligt velegnet til dig, der har flere huller i samme øre. 

Udover at være et uens par, er de lavet i hånden og vil derfor kunne variere i størrelse. Ørestikkerne bliver lavet i Sterling Sølv på eget værksted.

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies