SHAPED ørestikker

700,00 kr.

Køb smukke ørestikker i sterling sølv.

Hver cirkel har sin egen form og nogle skiller sig mere ud end andre i forhold til hinanden, men fælles for dem alle er, at de er cirkler. Cirklerne symboliserer os – fordi vi er så forskellige både i krop og sind, og hver og en lige smuk på hver vores måde; Det skal vi omfavne og fejre sammen med de smukke håndlavede ørestikker i sterling sølv fra SHAPED kollektionen.

Så tør at vise din smukke krop frem og lad FORM ørestikkerne sætte fokus på dine feminine – og måske endda runde – former.

Ørestikkerne er valset af sterling sølv tråd fra genanvendt sølv.

Yderligere produktinfo

SHAPED studs – FORM ørestikkerne

Smukke ørestikker i sterling sølv, der er smukke og feminine til dit øre.

Hver cirkel har sin egen form og nogle skiller sig mere ud end andre i forhold til hinanden. Fælles for dem alle er, at de er cirkler. Cirklerne symboliserer os – fordi vi er så forskellige både i krop og sind, og hver og en lige smuk på hver vores måde. Det skal vi omfavne og fejre sammen med de flotte håndlavede FORM ørestikkerne i sterling sølv.

Så tør at vise din smukke krop frem og lad FORM ørestikkerne i sterling sølv sætte fokus på dine feminine – og måske endda runde – former.

Cirklerne er særligt udvalgt fordi de repræsenterer positive følelser af harmoni og beskyttelse. Cirkler bliver også ofte associeret med kvinders styrke, og det må man sige passer godt. Sikke en styrke at være smuk og unik!

De smukke ørestikker er håndlavet i sterling sølv af genanvendt sølv, der er valset ned til en tykkelse på 1,5mm ligesom SHAPED armbåndet. Processen tager derfor 1-2 hverdage, men slutresultatet er helt fantastisk.

Se i øvrigt de andre smukke håndlavede smykker fra SHAPED kollektionen her.

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies