SIMPLE armbånd

400,00 kr.

Dette armbånd er håndlavet i Sterling Sølv og afsluttet med en flot og enkel bidsellås for at give et unikt look. 

Armbåndet bliver lavet i hånden, og derfor kan du få armbåndet, så det passer perfekt til dit håndled. Mål din størrelse med et målebånd rundt om håndleddet, hvor du stadig kan få din pegefinger ind i mellem. Skriv cm i kommentarfeltet, når du køber.

Yderligere produktinfo

SIMPLE ARMBÅND

Dette armbånd er håndlavet i Sterling Sølv og afsluttet med en flot og enkel bidsellås for at give et unikt look. Style den med dine andre smykker eller bær den alene. Armbåndet er simpelt og meget feminint og er det perfekte armbånd til hverdag eller fest.

*Hvilken længde har du brug for? mål med et målebånd rundt om din arm og lad det være lidt løst, men ikke så løst, at den kan falde af.

Kan du ikke finde den størrelse, du har brug for? Så send os en mail. Da alle smykkerne er håndlavede, kan vi sagtens lave en, der passer perfekt til dig.

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Lignende produkter

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies