Leyara Guldring

1.970,00 kr.

Leyara guldringen er elegant og magisk. Leyara ringen er fortryllende men en enkel og smuk guldring, der feminint sætter sig flot på enhver finger med sin elegante form. Har du brug for en anden størrelse? Så skriv det i kommentarfeltet ved check-out 🙂

Yderligere produktinfo

Leyara guldringen er en smuk og elegant ring inspireret af elververdenen. Der er noget helt særligt og elegant over elverkvinderne. Den magiske verden, der lader os drømme om et fortryllende eventyr fuld af overraskelser. Ringen bærer det magiske og elegante udtryk med minder om en magisk verden med fortryllende kræfter.

Leyara er en guldring, der kan kombineres med dine andre smukke ringe eller som en guldring, der kan bæres for sig selv og udsmykke din hånd med et elegant touch.

Størrelse

46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60————

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies