Sugerør i glas – 3 stk.

150,00 kr.

Glas sugerør- længde 21,5 cm. diameter 8 mm

Yderligere produktinfo

Borsilikatglas er en glastype, der tåler temperaturchok og kan vaskes i opvaskemaskine. Glastypen vejer ikke så meget, som andre typer glas gør. Glasset er ridsefast, og samtidig et glas, der er nemt at rengøre og holde fri for bakterier. 
Sugerøret kan anvendes som sugerør og rørepind til din cocktail, milkshake eller café latte

De fås i 2 længder:
kort 15 cm. Lang 21,5 cm. Alle sugerør har en diameter på 8 mm.

marlenebraad

Beskrivelse

Velkommen i min verden af glas

Jeg har igennem længere tid været fascineret af glasset. Du er kommet til det rette sted hvis du er til unika smykker. alle glas perler er designet og fremstillet af mig i mit værksted. Glasperlerne bliver formet i flammen, en del blæses hule endnu flere forbliver massive. Efter afspænding i perleovnen, sandblæses nogle og får et “blødt” udtryk mens andre står skinnende og blanke.

i min shop finder du også glas sugerør, de er dekoreret i hånden og kan afvige lidt fra billederne. Og ikke to er helt ens. Priserne på Sugerørene er for 3 stk.

Hvis varen er udsolgt, så skriv til mig, fordi måske er en ny på vej, eller har du særlige ønsker er du velkommen til at kontakte mig på sociale medier eller mail: mail@marlenebraad.dk

❤️Marlene Braad 


Forsendelser
Alle priser er uden forsendelse.
Returpolitik
Køb kan returneres indenfor 14 dage. Køber betaler returfragt. Se i øvrigt Crewo handelsbetingelser. Specialfremstillede varer og udsalgsvarer tages ikke retur.

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies