CURVE ring

650,00 kr.

CURVE ringen er håndlavet i sterling sølv og er lavet af genanvendt sølv. Køb den i din størrelse – skriv den ønskede størrelse i kommentarfeltet ved check-out.

Se også de øvrige smukke håndlavede smykker fra SHAPED kollektionen, der sætter fokus på vores forskellige former og inspirerer til at omfavne de skønne former, man har.

Yderligere produktinfo

CURVE ringen er en elegant og smuk ring i sterling sølv, der er håndlavet på eget værksted i København. Den er en del af SHAPED kollektionen, der sætter fokus på vores forskellige former og inspirerer til at omfavne de skønne former, man har.

De fine buede runde former minder dig om at slippe bekymringerne om din krop og i stedet for være stolt over den. Hver bue har sin egen form og skiller sig ud fra ring til ring. Alle ringene er i sterling sølv. Det vil variere fra ring til ring i den buede form med vilje for at udtrykke, hvor forskellige vi er i forhold til hinanden. Vi skal omfavne vores fantastiske unikke, dejlige og smukke former hver især. Ringene vil alle have den buede form som produktbilledet har på hver sin måde. Men hvis man tager dem op imod hinanden, vil de ikke være identiske.

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Lignende produkter

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies