Panzer armbånd

700,00 kr.

Køb et enkelt panzer armbånd med rund profil – ikke som den klassiske med det firkantede og rå udtryk. Dette armbånd i sterling sølv er mere fint og feminint.

Yderligere produktinfo

Køb et simpelt panzer armbånd i sterling sølv med karabin lås og en lille plade, der sikrer nem og hurtig montering på armen. Den fine lille detalje med pladen i den modsatte ende af låsen, er med vilje sat, så du hurtigt og nemt kan tage armbåndet på.

Skriv hvilken længde ved checkout / kommentar, du ønsker, når du bestiller – så bliver den lavet i den længde, der passer dig helt perfekt!

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies