Eternity Earrings

1.249,00 kr.

Køb et sæt smukke eternity øreringe med det populære uendelighedstegn / evighedstegn. Giv dem til hende, du holder uendeligt meget af! Symboler siger mere end 1000 ord, og hvem vil ikke elske et evighedstegn som symbol for den unikke kærlighed, i deler?

Yderligere produktinfo

Eternity Earrings – Evigheds øreringene

Evighedstegnet er et populært symbol for evig kærlighed. Eternity er det engelske ord for evighed og er søster til det populære ord “Infinity”, der er det engelske ord for uendelighed. Eternity øreringene er således et symbol for uendelig og evig kærlighed – kærlighed, der ikke har nogen grænser eller tid. Den smukke kærlighed, der ikke er betinget eller forudbestemt, men blot er fuld af varme og glæde uden grænser. Hvad er bedre end et symbol, der repræsenterer den evige kærlighed? Smukke øreringe, halssmykke eller en ring. Der er uendelige måder at tolke symbolet på omend man vil bruge “uendelighedstegn” eller “evighedstegn”. Begge symboler er populært kærlighedssymbol og selvom det har været her i årevis, er det her for at blive.

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies