Tosomhed Halskæde

1.950,00 kr.

Tosomhed halskæden vælges med to forskellige ædelsten eller den samme – det er helt op til dig! Vedhænget kommer sammen med en 45 cm anker kæde med bidsel lås som standard. Ønsker man en anden længde, bedes man skrive det som kommentar ved check-out.

Yderligere produktinfo

Tosomhed halskæden blev designet i starten af Corona Pandemien som en hyldest til kærligheden – til dem, man holder kær, men som man ikke måtte se, kramme og holde om i en rigtig lang periode. Derfor designede jeg dette vedhæng for at symbolisere “tosomheden” mellem to mennesker – om det er søskende, kærestepar eller barn og forælder, så symboliserer den de følelser, man har for den anden person, det særlige bånd, trygheden, varmen og kærligheden, man deler (og ikke mindst savner i en tid som Corona pandemien har skabt).

After all, soulmates always end up together“, af Cecelia Ahern, som beskriver symbolikken for dette vedhæng rigtig godt. Og hvis man har det ligesom Ben Folds; “I love you more than I have ever found a way to say to you”, så er dette smykke den helt rigtige mulighed!

Ædelsten 4 mm

Aquamarin, Granat, Peridot, Ametyst, Citrin

Ædelsten 3 mm

Aquamarin, Granat, Peridot, Ametyst, Citrin

Helena RAR

Beskrivelse

Helena RAR laver håndlavede smykker i eget værksted på Store Kongensgade. Alle smykkerne bliver lavet på bestilling og derfor kan produktionen tage 2-3 hverdage. Smykkerne bliver lavet af genanvendte ædelmetaller og med omtanke for miljøet. Helena RAR har været i smykkebranchen siden hun var 13 år gammel, og har derfor et stort kendskab til faget. Helena producerer også Custom smykker, så hvis man har et særligt ønske til et smykke, er man meget velkommen til at kontakte hende.

Forsendelser
Forsendelse indenfor 3-4 hverdage (lidt længere levering kan forekomme ved bestilling af smykker fra Rùna kollektionen)
Returpolitik
14 dages ombytning på alle varer fra webshoppen (gælder ikke Rùna kollektionen, da de bliver lavet ud fra specifikke ønsker om bogstaver og er derfor Custom bestilling)

Søg blandt vores produkter

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse
Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies